Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Programació d'estiu a Vallès Visió

26/07/2011

Comunicación

Des d’aquest dilluns 25 de juliol el canal de televisió pública del Baix Vallès, Vallès Visió, inicia la programació d'estiu 2011.

Programació d'estiu a Vallès Visió
Micròfon de Vallès Visió

Entre les novetats a la graella de Vallès Visió cal destacar que fins el 29 d’agost, tots els dilluns, dimecres i divendres a les 21 hores s’oferirà l’espai El Calaix d’estiu, amb reportatges de les Festes Majors dels municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet. També es recuperaran documentals històrics de Martorelles –dedicat a la Fabriqueta- la Guerra Civil a Montornès, la indústria tèxtil La Linera de Parets o el concert Tribut a Supertram celebrat al Teatre Can Rajoler de Parets.

L’espai d’entrevistes polítiques Parlem-ne s’atura durant l’agost i en el seu lloc tant els dimarts com els dijous a les 21 h s’emetrà el Parlem-ne social, amb entrevistes a personatges baixvallesans, els més immediats seran la metgessa molletana Lourdes Aloy, el president del Rally Classics Àlex Romaní o l’entitat ACAPS.

La informació de proximitat es manté durant tot l’estiu amb les edicions migdia i vespre del Vallès Visió Notícies a les 13 i 20.30 hores.

Per als més petits Vallès Visió recordarà els millors moments del programa Xerrameques i continuarà visitant les escoles i els casals d’estiu a Quitxalla. Durant el cap de setmana, els diumenges a la tarda, s’emetran els millors partits de la temporada inclosos dins de les transmissions esportives.

La Festa Major per la tele
A més, Vallès Visió oferirà una programació especial coincidint amb la Festa Major de Mollet que tindrà lloc del 20 al 23 d’agost, amb l’emissió del pregó a càrrec de Toni Albà i informatius diaris amb tots els actes de la festa.


Enllaços relacionats

Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés