Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

El Museo Abelló convoca el "Mollet Art’11. Memorial Cesc Bas"

21/07/2011

Cultura

Se trata de un certamen bienal para difundir i promocionar la obra de los artistas plásticos y visuales de Catalunya.

El Museu Municipal Joan Abelló ha convocat una nova edició de Mollet Art. Memorial Cesc Bas, un certamen biennal per difondre i promocionar l’obra dels artistes plàstics i visuals. La novetat d’enguany és que el certamen s’obre a la participació d’artistes de tot Catalunya.

Els artistes interessats a participar-hi, poden presentar la seva obra fins el 30 de setembre. La inscripció és gratuïta i el tema i la tècnica escollida és lliure. Només cal enviar un book al Museu Abelló i una fotocòpia del DNI o qualsevol altre document que acrediti que s’és nascut o es resideix a Catalunya.

Un jurat format per persones destacades del sector de les arts plàstiques valorarà les obres i farà públic el veredicte el dia 7 d’octubre, amb l’exposició dels noms dels artistes seleccionats al taulell del mateix Museu. Amb l’obra de tots els artistes seleccionats es realitzarà una exposició conjunta a les instal·lacions del Museu.

A més a més, el jurat proposarà la persona que més destaqui de totes les seleccionades per a fer una exposició individual, que s’estrenarà coincidint amb la propera edició de la Mollet Art, i li oferirà una beca per assistir a la QUAM 2012, a càrrec del Programa d’arts visuals de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Aquest certament es va celebrar per primera vegada l’any 1993. A partir del 1995, amb la mort de l’artista molletà Cesc Bas, va prendre el nom de Memorial Cesc Bas.
 


Documents relacionats

Document Bases de Mollet Art'11 (113 KB) - pdf

Enllaços relacionats

Web del Museu Abelló

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés