Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Mollet presenta el programa y el cartel de la Fiesta Mayor

19/07/2011

Cultura

La Fiesta Mayor, del 19 al 23 de agosto, tendrá unos ochenta de actos para todos los públicos y gustos.

Mollet presenta el programa y el cartel de la Fiesta Mayor
Presentació del programa i el cartell de Festa Major

Del 19 al 23 d’agost
Mollet celebrarà la Festa Major d’estiu els dies 19, 20, 21, 22 i 23 d’agost, com sempre, coincidint amb la celebració del Vot del Poble, el diumenge següent al 15 d’agost. El programa d’enguany, aplega a l’entorn d’una vuitantena d’activitats per a totes les edats i gustos, organitzades per les colles de Morats i Torrats, les entitats de la ciutat i l’Ajuntament.

El cartell de la Festa Major
Un any més, el cartell de la Festa Major s’ha decidit mitjançant un concurs. L'autora de l'obra guanyadora és Glòria Fernández, dissenyadora de la revista Mollet a Mà. El cartell expressa l’explosió de festa i d’activitats que es fan a la ciutat per mitjà dels dibuixos traçats a mà i el color.

Toni Albà caracteritzat de Mou serà el pregoner
L’actor i humorista Toni Albà tornarà a ser el pregoner de Mollet, aquesta vegada caracteritzat com un dels personatges més polèmics, l’entrenador madridista José Mourinho. 

Morats i Torrats, les colles de la Festa Major
Les colles de Morats i Torrats participaran activament a la Festa amb l’organització de nombroses activitats conjuntes i per separat, entre les quals destaquen els concerts de grups com Brams o The Pinkerton’s. Però la principal novetat és el retorn de les proves competitives, després que l’any 2010, de manera excepcional, no hi hagués competició. Totes dues colles han destacat el “bon rotllo” de la competició i l’objectiu bàsic de divertir-se i fer divertir la gent.

Les entitats de la ciutat, participen activament a la Festa Major
Com és habitual, nombroses entitats ciutadanes participen a la Festa Major amb activitats de caire tradicional (sardanes, diables, castells i gegants), activitats infantils, espectacles de dansa, activitats esportives, fires de col·leccionistes, acapta de sang, etc. L’Esbart Dansaire de Mollet serà l’encarregat d’oferir l’espectacle de dilluns a l’envelat amb l'espectacle Un país de Festa.

Els espais de la Festa Major i les nits joves a l’envelat
Els principals espais de la Festa Major d’enguany seran la plaça de Prat de la Riba, que acull el pregó, els versots, l’encesa del campanar i les havaneres, entre altres activitats; la plaça Major, amb actes de les colles, o el la Nit dels Grups Locals; la plaça Pau Casals, amb activitats competitives com la Garrinada i d’altres de festives; l’avinguda de la Llibertat, principal escenari de la tarda de dilluns; el parc de Can Mulà, espai principal de concerts, però que també acull activitats diürnes i infantils, i el parc de Ca l’Estrada, que enguany només acollirà el castell de focs.

Una novetat d'aquesta Festa Major seran les nits de jazz a la terrassa del Museu Abelló. Una bona opció per gaudir de bona música a la fresca, com també ho és la nit chill out a la piscina de Ca n'Arimon, que serà el dilluns.

L’Envelat a l’Escola Montseny és l’altre espai destacat de la festa i enguany, a més, presenta una de les novetats. Les nits de dissabte, diumenge i dilluns, a partir de les 4 de la matinada, es podrà ballar al ritme de diferents DJ.

La darrera nit de Festa Major, la de dimarts, hi haurà dos finals de festa: el tradiconal Ball del Fanalet amb l’Orquestra Maravella a l’envelat i el concert de l’Hotel Cochambre al parc de Can Mulà. D’aquesta manera, es busca descongestionar l’envelat, que s’havia quedat petit en la darrera nit de Festa Major.

El Mercat de la Festa, punt d’informació al Mercat Vell
El Mercat Vell torna a ser el punt central de la Festa Major. Allà s'oferirà informació de la festa i els programes de mà. Els mocadors de les colles i altre material publicitari de la festa també es trobarà al Mercat, que obrirà cada tarda de 6 a 9 del vespre a partir del dimarts 16 d’agost.

Festa Major solidària; un any més!
El Mercat de la Festa també serà el lloc on comprar les entrades per als espectacles de pagament. Enguany, com s'ha fet en els darrers anys, els diners que es recullin amb l’espectacle de l’Esbart Dansaire, el concert de l’Orquestra Meravella i el bany nocturn a Ca n’Arimon es destinaran al Banc d’Aliments.  

Una altra activitat solidària que ja és un clàssic de la Festa Major molletana és l'Acapta de sang. El dissabte, el Mercat Vell acollirà una marató de donació de sang organitzada per l'Associació de Donants de Sang i les colles amb un doble objectiu: recollir el màxim de donacions de sang i aconseguir un dels punts de la festa!


Documents relacionats

Document Programa de Festa Major 2011 (26 KB) - pdf

Imatges relacionades
Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió 1

Vídeo de Vallès Visió 2

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés