Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

La Unió Deportiva Molletense estrena local social i oficines

26/10/2016

Esports

Aquest dimarts, l'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, ha fet l'entrega simbòlica de les claus de les noves instal·lacions de la Unió Deportiva Molletense al seu president Kiko Montoya. L'espai, que és multifuncional, consta de local social, oficines per la junta directiva i un espai per xerrades tècniques on també es podran projectar imatges.

Per al president de l'entitat, Kiko Montoya, aquest nou espai, situat al mateix Camp Municipal de Futbol de la Zona Sud, "donarà la imatge que correspon al nostre club". Montoya també ha volgut "agrair a l'Ajuntament l'esforç que ha fet, ja que el local, al marge de millorar les instal·lacions del club, també ens servirà per a la formació dels nostres jugadors".

De la seva banda, per Josep Monràs, "el creixement de l'entitat feia necessària una inversió que és fruit del compliment de la paraula donada per l'Ajuntament". Monràs també ha volgut anunciar que "les inversions de millora al conjunt dels equipament municipals se seguiran fent en funció de les necessitats, i aquest era el cas".

En referència a l'any vinent, quan Mollet serà Ciutat Europea de l'Esport, Josep Monràs ha reiterat que "la base pressupostària que dedicarem a aquest reconeixement internacional anirà destinada principalment a les activitats esportives", tot i que "això no treu que també seguirem aportant recursos per millorar les nostres instal·lacions".   

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés