Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Mollet amb la Setmana Europa de l'Esport

13/09/2016

Esports

Un any més, Mollet del Vallès celebra la Setmana Europa de l'Esport, que enguany arriba a la segona edició. Es tracta d'una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l'esport i l'activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten.

La Setmana Europea de l'Esport és una iniciativa que ha engegat la Comissió Europea per promoure l'esport i l'activitat física a tota Europa. Aquesta campanya a escala europea vol servir d'inspiració a la ciutadania per ser actius #BeActive durant la Setmana i també durant tot l'any.

La Setmana Europea de l'Esport s'ha posat en marxa perquè l'esport i l'activitat física contribueixen substancialment al benestar dels ciutadans i les ciutadanes i després de detectar que el nivell d'activitat física s'ha estancat i inclús ha disminuït en alguns països.

Per aquest motiu, aquesta iniciativa respon a aquest repte donat que la manca d'activitat física repercuteix negativament en la societat i la salut dels ciutadans i comporta a la vegada costos econòmics.

Per aquesta edició, a Mollet, única ciutat de l'Estat espanyol que l'any vinent serà Ciutat Europea de l'Esport, fins el proper 18 de setembre, s'organitzen diverses activitats d'accés lliure al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n'Arimon així com un torneig de tennis taula o una caminada a Gallecs organitzada per la regidoria de Joventut.

 


document relacionat

Document Programa d'activitats (2.7 MB) - jpg

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés