Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

13/08/2019 Igualtat Dona-Home

La Festa Major de Mollet tindrà dos Punts Lila per prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques

La Festa Major, que se celebrarà del 17 al 20 d’agost, disposarà d’un punt lila fix i nocturn al parc de Can Mulà, i un altre d’itinerant i diürn.

+ Ver más
01/08/2019 Seguretat Ciutadana

Identificats els presumptes autors de l’incendi de quatre vehicles a Can Pantiquet gràcies a la col·laboració ciutadana

La col·laboració ciutadana ha permès que la Policia Municipal identifiqui els presumptes autors.

+ Ver más
30/07/2019 Via Pública

Les obres de millora de Gaietà Vinzia començaran al setembre

Està previst que comencin el dia 2 i comportaran el trasllat d'algunes parades del mercat setmanal.

+ Ver más
25/07/2019 Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet decretarà l’emergència climàtica a partir de l’1 de gener de 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès decretarà l’emergència climàtica a la ciutat a partir de l’1 de gener de 2020. Per fer-hi front, s’activarà un paquet de mesures urgents que se sumaran a les diferents actuacions que fa anys ja s’apliquen i que han portat a Mollet a rebre diferents reconeixements per les seves polítiques adreçades a la preservació del medi ambient com ara l’European Green Leaf.


+ Ver más
24/07/2019 Empresa

L’empresa molletana Grup MasterCold, seleccionada pel programa Accelera el Creixement

El partner molletà Grup MasterCold ha estat seleccionat per participar en la vuitena edició del programa Accelera el Creixement. Aquest programa, ubicat al MolletHub, està gestionat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) i està impulsat per la Diputació de Barcelona i la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec).

+ Ver más
19/07/2019 Esports

Més millores per a les instal·lacions esportives de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert el procés de licitació per instal·lar gespa artificial al Camp de Futbol de la Zona Sud.

+ Ver más
18/07/2019 Esports

El mundial de Roller Derby deixa un impacte econòmic a Mollet estimat en 300.000 €

Després de rebre els elogis de la Federació Internacional de Patinatge per l’organització del mundial de Roller Derby, celebrat a Mollet del 9 al 13 de juliol, la ciutat també s’ha beneficiat de l’impacte que ha comportat organitzar aquest esdeveniment amb les pernoctacions i les visites que han fet a Mollet durant aquests dies prop de 300 persones.

+ Ver más
17/07/2019 Cultura

El Museu Abelló es prepara per al curs 2019-2020 amb una àmplia oferta educativa adreçada a les escoles

Com cada any, el Museu Abelló presenta a les escoles una àmplia oferta educativa per al curs vinent. Amb aquest programa, es busca introduir l’alumnat en les diferents vessants artístiques i sensibilitzar-los en la importància del patrimoni cultural.

+ Ver más
16/07/2019 Medi Ambient

Pas endavant per millorar la recollida selectiva a Mollet

Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Mollet renovarà els contenidors de recollida selectiva d’envasos, paper i cartró amb càrrega lateral en substitució dels contenidors metàl·lics de carrega superior. Gràcies al compromís ciutadà amb les campanyes de sensibilització, la gestió de residus a Mollet segueix millorant. Així, el 2018, les tones recollides de paper i cartró i envasos es van incrementar un 10% respecte l’any anterior. I en els dos primers trimestres d’aquest 2019 l’increment ha estat de 7%.

+ Ver más
13/07/2019 Esports

Mollet acomiada “el millor mundial de Roller Derby de la història”

El Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca de Mollet del Vallès ha clausurat aquest dissabte el que segons el Director de la Comissió Tècnica de Roller Derby de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS), el mexicà Fernando Regueiro, ha estat “el millor mundial de Roller Derby de la història”.

+ Ver más
11/07/2019 Mobilitat

Josep Monràs torna a reclamar les millores compromeses a l’estació de Renfe Mollet Sant Fost

Després de l’atropellament mortal que s’ha produït aquest matí a l’estació de RENFE Mollet Sant Fost, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, exigeix un cop més que es duguin a terme les obres que es van anunciar de millora de l’accessibilitat a l’estació i l’increment de la seguretat.


+ Ver más
10/07/2019 Cultura

Mollet presenta la Festa Major dels 25 anys de les colles de Morats i Torrats

- Un any més, l’Ajuntament aposta per la informació i la prevenció contra les agressions sexuals i l’abús d’alcohol i drogues per a una festa segura i sota control
- Els caps de cartell de la FM 2019: Joan Pera, Mojinos Escozíos, Hotel Cochambre
- La dissenyadora Elena Nieto és l’autora del cartell
- Més de 120 activitats per a totes les edats, amb especial èmfasi en el públic familiar i en fer arribar la festa a tothom amb la dinamització al carrer

+ Ver más
10/07/2019

Estats Units, Austràlia i Espanya, intractables en el seu debut al Mundial de Roller Derby

Les seleccions femenines dels Estats Units, Austràlia i Espanya han golejat en el seu debut en el Mundial de Roller Derby, disputat al Pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallès. Tots tres equips ja van aconseguir medalla al Mundial de fa dos anys i volen tornar a pujar al podi. Pel que fa a les seleccions masculines, Espanya i Estats Units s'han mostrat com els equips més en forma a la primera jornada.

+ Ver más
10/07/2019 Esports

L’Ajuntament entrega els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha lliurat els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars a aquells equips que han fet valer els valors propis de l’esportivitat durant tota la temporada.


+ Ver más
09/07/2019 Educació

El testimoni de dues persones que van lluitar a la Guerra Civil en l’anomenada “lleva del biberó” és tema del treball guanyador del XX Premi Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer aquets migdia el treball guanyador del XX Premi Juvenil Vicenç Plantada. El guanyador ha estat Albert Blasco, de l’Institut Torre de Malla de Parets, amb el treball Del bressol a la batalla. Dos biberons del Baix Vallès.


+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés