Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

01/07/2022 Obres

L’alcaldessa de Mollet i el president de Renfe visiten les obres de millora de l’estació de Mollet – Sant Fost

Aquest divendres, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el president de Renfe, Isaías Táboas, i la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, han visitat les obres de millora d’accessibilitat de l’estació de Mollet – Sant Fost.

+ Ver más
01/07/2022 Joventut

Èxito de participación en los cursos y talleres del 'Estiu Jove Mollet'

Más de 60 personas se han inscrito en uno de los cursos y talleres gratuitos dirigidos a jóvenes y adolescentes de entre 12 y 30 años que el Ayuntamiento de Mollet ha programado dentro del verano Jove Mollet.

+ Ver más
30/06/2022 Cultura

El Museu Abelló s’estrena a Giravolt 3D amb dos quadres del pintor molletà i una escultura de Lambert Escaler

Giravolt 3D és un programa de digitalització del patrimoni cultural català. De moment, s’han digitalitzat 80 objectes procedents de 15 museus de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, un dels quals és l’Abelló de Mollet del Vallès.

+ Ver más
29/06/2022 Avisos

Ja es poden presentar les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a majors de 36 anys

L’Ajuntament de Mollet del Vallès informa que ja es poden presentar les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació (programa MITMA 2022) per a majors de 36 anys. El termini per fer-ho és del 28 de juny al 15 de juliol.

+ Ver más
28/06/2022 Actualidad

L’Ajuntament i l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial Can Vila reclamen solucions a la GeneralitatL’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’AMPA mostren la seva preocupació pel futur de 70 alumnes de l’Escola d’Educació Especial Can Vila, que provenen de diferents municipis de la comarca, que el curs escolar 2022-23 no podran iniciar les classes degut a la situació en què es troben dos dels edificis del centre que pateixen esquerdes estructurals. Davant d’aquesta situació, i després de vàries peticions al Departament d’Educació, l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, i l’AMPA de l’escola han enviat una carta al conseller Josep Gonzàlez-Cambray “perquè cerqui una solució definitiva en el menor període de temps possible”.

+ Ver más
28/06/2022 Cultura

Un treball sobre la memòria històrica de Mollet guanya la XXIII edició delPremi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador de la XXIII edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada 2022. Es tracta de Memòria històrica, víctimes i represaliats a Mollet del Vallès (1936 – 1975) de Genís Hernández Palau, alumne de l’Institut Gallecs, que ha realitzat el treball sota la tutoria de Magda Rodríguez Liceras.

+ Ver más
28/06/2022 Cultura

El Museo Abelló de Mollet se adhiere a los actos del Día del Orgullo LGTBI+

La Red de Museos de Arte de Cataluña, de la que forma parte el Museo Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès, presenta hoy un collage del artista Randomagus, con motivo del Día del Orgullo LGTBI+. Esta acción se suma a las iniciadas en 2020 para visualizar los museos como referentes de la diversidad de identidades a través de sus colecciones de arte.

+ Ver más
28/06/2022

Mollet commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Aquest any com a novetat, les pilones de separació entre la vorera i la calçada de l’avinguda Jaume I amb la Rambla llueixen els colors de la bandera irisada.

+ Ver más
28/06/2022 Actualidad

Mollet incrementarà la neteja a la via pública i la recollida de residus

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat el nou contracte de neteja de l’espai públic i la recollida de residus per als pròxims cinc anys per un import màxim de 4,8 milions d’euros, un milió més que el contracte actual.

+ Ver más
27/06/2022 Empresa

Mollet Hub ofereix formacions específiques per a joves emprenedors

Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a nou jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

+ Ver más
27/06/2022 Actualidad

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 27 de juny

El dilluns 27 de juny, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària. Les sessions plenàries són obertes a la ciutadania i es fan a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a la plaça Major,1 de Mollet del Vallès.


+ Ver más
22/06/2022 Avisos

Horaris d’estiu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i dels equipaments municipals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) romandrà oberta de dilluns a divendres de 8 a 15 h des del dia 27 de juny fins al 2 de setembre. A partir del 5 de setembre es reprèn l’horari habitual de dilluns a dijous de 8 a 18 h i divendres de 8 a 15 h.

+ Ver más
21/06/2022 Actualidad

La Junta de Portavoces aprueba el manifiesto institucional con motivo del Día Internacional del Orgullo LGBTI

La Junta de Portavoces ha aprobado este martes por unanimidad el manifiesto institucional con motivo del Día Internacional del Orgullo LGTBI que se celebra el martes día 28 de junio.

+ Ver más
21/06/2022 Acció Institucional

Ante la situación de riesgo de incendios, el Ayuntamiento pide extremar la precaución para evitar riesgos

La Alcaldesa de Mollet del Vallés, Mireia Dionisio Calé, ante la situación de riesgo de incendios provocadas por la festividad de Sant Joan y las elevadas temperaturas de estos días, ha hecho público un BAN a través del cual se pide a la ciudadanía un uso responsable, cívico, restringido y controlado de todo tipo de material pirotécnico especialmente durante la verbena de Sant Joan y establece la prohibición de encender fuego hasta el 15 de octubre.

+ Ver más
20/06/2022 Cultura

La verbena de San Juan, en Ca l'Estrada

El consistorio molletense hace un llamamiento a la ciudadanía para que tenga precaución
con los petardos y sea respetuosa con todos.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés