Ayuntamiento de Mollet del Vallés

Cap a l'accessibilitat

L'Ajuntament Mollet del Vallès està compromès a fer accessibles per a tothom els continguts i serveis inclosos en aquesta web de servei públic, en tots els seus apartats.

Des del departament de Comunicació treballem per complir les normes dictades pel World Wide Web Consortium (W3C), seguint els punts que ens marquen per assolir la Prioritat 2 d'Accessibilitat. D'aquesta manera, es vol facilitar l'accés a la web a totes les persones, i independentment del dispositiu i eina que utilitzin per accedir-hi.

Per una navegació òptima...

La web de l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha dissenyat amb la intenció que sigui compatible amb el màxim nombre de navegadors possibles. Amb tot, si teniu el navegador Microsoft Internet Explorer, seria recomanable que fos la versió 7 o superior.

Per una navegació òptima, la pantalla més adequada és la de 1024 x 768 i cal tenir activada l'opció CSS.

Aquesta web conté alguns documents en format pdf. Per visualitzar arxius d'aquest tipus, necessiteu el programa Adobe Acrobat Reader. Si no el teniu, el podreu trobar a la web d'Adobe (www.adobe.es). Si amb tot teniu problemes per visualitzar-los, envieu-nos un missatge o truqueu al 93 571 95 00 i us els proporcionarem en un altre format. Disculpeu les molèsties.

Propostes i suggeriments

Aquesta web està en constant creixement i desenvolupament, així que si teniu algun suggeriment o comentari sobre l'accessibilitat, ens el podeu fer arribar amb un correu electrònic, per correu convencional o per telèfon.

Adreça
Plaça Major, 1 (Casa de la Vila)
08100 Mollet del Vallès
ajuntament@molletvalles.cat

Telèfon
93 571 95 00

© Ajuntament de Mollet del Vallès 2022