Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Ja es poden presentar les obres pel XXIII Premi de Fotografia Sant Vicenç 2018

27/10/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha convocat una nova edició del tradicional concurs de fotografia de Sant Viçenç, un dels esdeveniments més consolidats de la Festa Major d'hivern. El termini per presentar els originals s'acabarà el 9 de gener.

Al premi poden participar-hi totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. El temes són tres: Mollet, Lliure i Autoretrat a Mollet Selfie. Cada participant pot enviar un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en altres concursos i que no s'hagin presentat anteriorment en aquest concurs. La inscripció és gratuïta.

El lliurament dels originals es pot fer fins el 9 de gener de l'any 2018, excepte els dies 24 i 31 de desembre. L'entrega s'ha d'efectuar per correu lliure de cost o  personalment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la plaça Major, 1, 08100 de Mollet del Vallès, de dilluns a dijous de 8 a 18 h i els divendres de 8 a 15 h.

El veredicte es farà públic al Centre Cultural La Marineta el divendres 12 de gener de l'any 2018, a les 19 h. Serà el mateix dia que es lliuraran els premis i s'inaugurarà l'exposició amb les fotos que s?hi presentaran.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès