Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament retirarà les 7 plaques franquistes que encara hi ha a la ciutat

26/10/2017

En compliment de la Llei de Memòria Històrica, l'Ajuntament de Mollet del Vallès seguirà retirant els símbols franquistes dels edificis un cop s'ha detectat que encara en queden 7. D'aquesta manera se segueixen eliminant les plaques que hi ha a la ciutat, ja que segons constava al darrer cens, n'hi havia 11.

Per aquest motiu, l'Ajuntament, ha enviat cartes a les comunitats de veïns on, segons el darrer inventari que s'ha realitzat i el cens de simbologia franquista de Catalunya, encara es conserven 7 plaques que identifiquen els habitatges protegits construïts durant la dictadura, perquè procedeixin a la seva retirada.

Si en el termini d'un mes, des de la recepció de la carta, no s'han retirat aquests símbols, i la comunitat no ha expressat l'opinió contrària a fer-ho, l'Ajuntament procedirà d'ofici retirant aquestes plaques. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès