Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló lliura els premis del concurs "Dóna color a la subseu olímpica de Mollet"

23/10/2017

Aquest diumenge ha tingut lloc el lliurament dels premis del concurs de dibuix "Dóna color a la subseu olímpica de Mollet". El concurs es va fer el passat mes de juliol en el marc de l'exposició Abelló. Art olímpic, que el Museu va produir pels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona.

El concurs, que ha comptat amb més d'un centenar de participants, consistia en acolorir una làmina de les instal·lacions del Camp de Tir de Mollet, espai que va acollir la competició de Tir olímpic l'any 1992, però que Joan Abelló no va arribar a pintar mai.


El lliurament de premis s'ha celebrat aquest diumenge al matí, tot coincidint amb l'activitat familiar del Joc de pistes a l'exposició Intimitats. La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha lliurat els premis, segons categoria, que consistien en diferents lots de productes i material de dibuix.


Els guanyadors han estat:


Categoria A (de 3 a 6 anys)
Xavi Monsalve
Núria Rodriguez Bonell

Categoria B (de 7 a 10 anys)
Laura Vega

Categoria C (d'11 a 15 anys)
David Vega Lorente

Categoria Adults
Marta López Sánchez
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès