Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet se suma a l'Alerta Feminista contra la violència masclista

19/06/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha sumat aquest migdia a la mobilització que han convocat els moviments feministes de tot l'Estat Espanyol contra les retallades pressupostàries destinades a la lluita contra la violència masclista. L'Ajuntament ha donat suport a aquesta iniciativa amb la lectura del manifest 19J Alerta Feminista.

En la mateixa setmana que començarà al Congrés el debat dels Pressupostos Generals de l'Estat, amb aquesta protesta es vol recordar que la partida destinada a finançar la lluita contra la violència masclista suposa el 0,00011% d'aquest Pressupost, un 10% menys que fa 7 anys. 

Pel que fa Catalunya, des de l'any 2008, quan es va aprovar la llei 5/2008 pel dret de les dones a eradicar la violència masclista, el govern de Catalunya ha retallat un 50% el pressupost per a la igualtat.

Per tot plegat, les organitzacions de dones exigeixen que l'assignació pressupostària de l'Estat Espanyol destinada a la igualtat entre homes i dones i a la lluita contra la violència masclista augmenti en 120 milions d'euros. En el cas de la Generalitat es demana que les partides deixin d'estar supeditades a la disponibilitat pressupostària.

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès