Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El COPLEFC felicita Mollet per la seva elecció com a Ciutat Europea de l'Esport

16/09/2016

El Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya (COPLEFC), ha volgut felicitar personalment a l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, després que la ciutat hagi estat escollida Ciutat Europea de l'Esport i convertir-se així en l'única representant de l'Estat espanyol en obtenir aquest guardó per al 2017.

Per aquest motiu, el president del Col·legi, Pere Manuel Gutiérrez, i la vicepresidenta Carme Ercilla, s'han reunit a l'Ajuntament de Mollet amb l'alcalde Josep Monràs per fer-li extensible aquesta felicitació i per posar-se a disposició de la ciutat per col·laborar en el que calgui durant els diferents actes que es duran a terme al llarg de 2017 com a Ciutat Europea de l'Esport.

De la seva banda, Monràs ha agraït aquest gest i ha proposat al Col·legi la possibilitat d'organitzar conjuntament alguna activitat o esdeveniment l'any que ve.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès