Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Nou itinerari formatiu per a les persones aturades que volen iniciar un negoci

08/05/2013

L’Ajuntament, a través EMFO, organitza 4 cursos que conformen un itinerari adreçat a persones en situació d’atur que volen muntar un nou negoci.

Aquest itinerari consta de 4 cursos independents sobre diferents aspectes d’interès per poder posar en marxa un nou negoci:

Disseny i consecució d'objectius (16 hores):  13, 16, 20 i 23 de maig
Elaboració de projectes (16 hores):  28, 30 de maig i 4 i 5 de juny
Gestió econòmica (16 hores):  11, 13, 18 i 20 de juny
Postvenda i atenció i fidelització al client  (12 hores):  dates pendents de confirmació

Aquests cursos es presenten com un conjunt de formació que engloba diferents àmbits molt interessants a aplicar en la creació d’un negoci, projecte o objectiu. Així doncs, es treballen temes de desenvolupament d’habilitats directives, formació tècnica, gestió econòmica i màrqueting i comunicació que conformen, en la seva globalitat, el treball de diferents competències necessàries per a la consecució d’un objectiu.

Tots els cursos es realitzaran de 10 a 14 hores a la Biblioteca Can Mulà. Les persones que es vulguin inscriure a aquesta formació poden dirigir-se directament a EMFO (C/Riera, 7, 1a planta) o bé enviar un email a info@emfo.cat.

Aquest curs està organitzat per EMFO a través d’Aposta (Escola de cooperativisme) i és una formació subvencionada  pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Ministeri de Treball i Seguretat Social.
 


Enllaços relacionats

Web d'EMFO


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès