Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Reunió entorn a la parcel·la adjudicada a Decathlon

17/07/2017

Aquest migdia ha tingut lloc la reunió convocada a petició de l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, amb tots els portaveus municipals per tal d'aclarir les qüestions econòmiques i jurídiques relacionades amb l'adjudicació d'una parcel·la en la que actualment hi ha instal·lada una firma comercial esporti

Arran del debat generat a partir de l'aparició de certes informacions, en aquesta trobada s'ha lliurat de nou tota la documentació tècnica i econòmica vinculada amb l'adjudicació d'una parcel·la a una firma comercial esportiva per part de l'empresa municipal Mollet Impulsa, i que ja s'havia explicat als diferents grups municipals el passat mes de març i en anteriors consells d'administració celebrats des de l'any 2008.
 
En el marc d'aquesta reunió  els serveis jurídics i tècnics han aclarit dubtes sobre tota aquesta documentació lliurada en diferents reunions del Consell d'Administració de l'empresa municipal, Mollet Impulsa al mes de març i a la Junta General celebrada el passat mes d'abril, a més de puntualitzar algunes informacions jurídiques i econòmiques sorgides fa uns dies.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès