Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat Equipaments Salut pública i sanitat

Hospital Sociosanitari de Mollet

Hospital Sociosanitari de Mollet
L'Hospital Sociosanitari de Mollet, gestionat per la Fundació Sanitària de Mollet, és fruit de la remodelació de l'antic hospital de la ciutat, del qual conserva l'estructura principal, convertit en un edifici obert, modern, funcional i que aprofita al màxim la llum natural.

L'Hospital Sociosanitari dóna servei a 150.000 habitants dels municipis de Mollet, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Parets, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda.

Un centre sociosanitari atén persones en situacions de cronicitat i alt risc de fragilitat, l'atenció pal·liativa i subaguda i treballa en xarxa amb l'atenció primària i l'hospital d'aguts.

L'Hospital Sociosanitari compta amb consultoris, espais d'atenció rehabilitadora i habitacions amb 100 llits destinats a l'atenció sociosanitària de la població del Vallès Oriental.

Hospitalització
- Unitat d'Atenció Pal·liativa
- Unitat de Subaguts/Postaguts
- Dues unitats de convalescència

Àrea ambulatòria
- Unitat de Consultes Externes (EAIA de trastorn cognitiu, cures pal·liatives i geriatria)
- Hospital de Dia de Psicogeriatria i Hospital de Dia de Rehabilitació

Adreça c. Sant Llorenç 39-41

Telèfon 93 563 61 00

Documents relacionats Triptic Htal Sociosanitari.pdf (279 Kb)Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès