Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Parada Verda

Parada Verda
Parada Verda
La Parada Verda és un punt d’informació ambiental destinat a sensibilitzar i informar a la població de Mollet del Vallès sobre diferents qüestions ambientals com l’estalvi d’aigua, la gestió i reducció de residus, l’eficiència energètica, el comerç sostenible, la qualitat de l’aire, el coneixement del territori, etc. També difon bones pràctiques ambientals i dóna a conèixer la gestió municipal en aquests temes. De forma general, les seves funcions són:
  • Informar i atendre les consultes dels ciutadans i les ciutadanes de Mollet sobre qüestions ambientals.
  • Apropar les campanyes ambientals municipals a la ciutadania.
  • Recollir els suggeriments dels usuaris/es.
  • Distribuir materials informatius sobre diferents qüestions ambientals.
  • Distribuir materials per facilitar les actuacions i bones pràctiques ambientals domèstiques.

D’altra banda, aquest punt d’informació és vincle directe entre la ciutadania i l’Ajuntament de Mollet pel que fa a les qüestions ambientals. D’aquesta manera i des de 2009, s’han anat recopilant aquelles preguntes més freqüents que els veïns i les veïnes de Mollet han fet a la Parada Verda, així com les seves respostes. Per a poder-les consultar, cliqueu aquí.
 
Cal destacar també que la Parada Verda disposa d'un Punt d’Intercanvi de Llibres. En aquest punt es poden portar llibres en bon estat, de manera preferent novel·les, i es poden bescanviar per algun altre. D’aquesta manera es dóna vida als llibres, es poden llegir-ne més i evitar fer residus.
 
La Parada Verda es troba instal·lada el primer dimarts de mes no festiu de 10 a 13 h, excepte el mes d'agost, dins el Quiosc municipal de la plaça de Catalunya, coincidient amb el mercat setmanal.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès