Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Cultura i lleure Sona Mollet. Festival Internacional de Música

Sona Mollet. Festival Internacional de Música

Sona Mollet és un festival internacional de música promogut per l'Ajuntament de Mollet amb la col·laboració del Conservatori del Liceu i el Conservatori d'Amsterdam, un dels més importants d'Europa. La primera edició d'aquest Festival va sorgir l'any 2016 en record a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull.
 
La projecció i el reconeixement internacional de l'Anna la van portar a estudiar als conservatoris del Liceu i d'Amsterdam, on va forjar relacions amb els joves músics més prometedors del moment. Molts d'ells es tornaran a trobar a Mollet els propers 6, 7 i 8 d'octubre per participar d'aquest segons Festival i retre  homenatge a la jove pianista. 
 
El programa que presentem, per tant, compta amb la interpretació de músics de fama internacional en diferents disciplines i instruments.
 
Els diners de les entrades es destinaran a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

 


  


 Documents relacionats

Programació 6, 7 i 8 d'octubre Programació 6, 7 i 8 d'octubre (566 Kb)

Cartell Cartell (323 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès